Piata taxiurilor din Capitala, un amestec de evaziune fiscala, piraterie, birocratie excesiva si concurenta neloiala

Intr-o economie lovita de criza, pornirea unei afaceri devine din ce in ce mai greu de infaptuit. Daca in anumite domenii, cei cu finantare si idei originale se mai pot strecura pe piata, in alte sectoare demararea unei afaceri este practic imposibila. Un exemplu in acest caz ar putea fi piata taxiurilor, unde concurenta neloiala, pirateria, birocratia excesiva si evaziunea fiscala se imbina armonios sub "privirile ingaduitoare" ale autoritatilor. Reprezentantii firmelor de taximetrie ridica neputinciosi din umeri si se supun, fara drept de apel, cadrului legal complicat si stufos.

5 afișări
Imaginea articolului Piata taxiurilor din Capitala, un amestec de evaziune fiscala, piraterie, birocratie excesiva si concurenta neloiala

Piata taxiurilor din Capitala, un amestec de evaziune fiscala, piraterie, birocratie excesiva si concurenta neloiala

"Daca as putea, l-as aduce pe Vlad Tepes sa faca ordine in acest domeniu", si-a inceput discursul Robert Meghesi, patronul firmei "Taxi 2000". Acesta si-a exprimat dezamagirea fata de "haosul care domneste pe aceasta piata", haos "tolerat si chiar incurajat" de primaria Capitalei.

Citeste tot materialul pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici