'Piedone', trei case Sociale!

Declaratia de avere a lui Cristian Popescu, depusa in 2003 in calitate de consilier general al Municipiului Bucuresti cuprinde, pe linga patru autoturisme si conturi de zeci de mii de euro, si doua spatii cu destinatia locuinta; un apartament dobindit in anul 2001, in suprafata de 88,88 mp si o casa de locuit, dobindita, atentie, in 1997, cu o suprafata de 341,02 mp.

1 afișare
Imaginea articolului 'Piedone', trei case Sociale!

'Piedone', trei case Sociale!

Apartamentul dobindit in 2001, sub semnatura primarului sectorului 4, este o locuinta sociala, atribuita conform Ordonantei nr.19/1994, adica actul normativ care atribuia tinerilor de sub 35 de ani dreptul de a primi o locuinta sociala. Conform referatului, dl Cristian Popescu "locuind ca tolerat in locuinta mamei", a solicitat in 1998 o locuinta in vederea contractarii.


Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici