Pilonul II: 3,2 mil. clienti au costat peste 500 mil. €

Cei 18 administratori de fonduri de pensii private obligatorii - Pilonul II - au cheltuit, in ultimele sase luni, peste 500 mil. euro, surse folosite pentru capitalizarea companiilor constituite, angajarea unei uriase forte de vanzare, de peste 260.000 de agenti, pentru publicitate si crearea infrastructurii necesare.

1 afișare
Imaginea articolului Pilonul II: 3,2 mil. clienti au costat peste 500 mil. €

Pilonul II: 3,2 mil. clienti au costat peste 500 mil. €

Cea mai importanta suma, respectiv peste 300 mil. euro, a fost cheltuita pentru plata comisioanelor, la o medie de 100 euro/contract, potrivit surselor din piata. ING Fond de Pensii - primul jucator de pe Pilonul II - a realizat investitii si cheltuieli pe piata pensiilor private in valoare de peste 100 mil. euro, a declarat directorul general al companiei, Radu Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici