Piţi vine la Craiova!

Adrian Mititelu s-a hotărât să aducă un antrenor care să facă ordine în vestiarul Universităţii Craiova. Negocierile cu Victor Piţurcă, intermediate la început de Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, au continuat apoi telefonic între cele două părţi şi s-au soldat cu un acord de principiu din partea fostului selecţioner, conform unor surse apropiate grupării oltene.

2 afișări
Imaginea articolului Piţi vine la Craiova!

Piţi vine la Craiova!

Discuţiile, demarate luni, au fost purtate într-o discreţie totală, nici măcar colaboratorii lui Mititelu nefiind puşi la curent cu intenţiile şefului.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici