Piţipoanca de PDL se pregăteşte să plece ataşat la New York

Pe lista de aşteptare pentru avize de la Ministerul Afacerilor Externe se află, între altele, un dosar pe numele Ioanei Virginia Diaconescu. Aceasta urmează să plece pe un post de ataşat economic la Consulatul General al României de la New York.

14 afișări
Imaginea articolului Piţipoanca de PDL se pregăteşte să plece ataşat la New York

Piţipoanca de PDL se pregăteşte să plece ataşat la New York

Ioana Virginia Diaconescu este una dintre prietenele Elenei Băsescu. Au lucrat împreună la Parlamentul European, pe parcusul anului 2009, perioadă în care Ioana Diaconescu a câştigat 8.600 de euro din activităţi de consultanţă şi management, după cum reiese din declaraţia ei de avere.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici