Planorama se relansează... ipotetic

Vestea dată ieri de dezvoltatorul Planorama, EuroHabitat, potrivit căreia a făcut "demersurile necesare pentru a plăti taxele restante către stat spre a realiza astfel transferul de proprietate către cumpărătorii din primul bloc" a fost privit cu neîncredere de o parte dintre clienţi.

2 afișări
Imaginea articolului Planorama se relansează... ipotetic

Planorama se relansează... ipotetic

Daniel Stătescu, cel care în urmă cu câteva luni declara pentru Curierul Naţional că plăteşte impozit pe apartament, dar nu poate intra în el, ne-a informat că dezvoltatorul "investeşte mai mult în imagine decât în construcţie". "Am reuşit să intru în apartament. A nins prin geamul termopan de la balcon. Puţin, aş spune în limite rezonabile".

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici