Planul secret al lui Băsescu

Apele politicii româneşti sunt din ce în ce mai tulburi iar mişcările de culise demonstrează încrâncenarea cu care taberele politice îşi doresc puterea. Considerat de mulţi un specialist al loviturilor de imagine, Traian Băsescu pare că a găsit soluţia pentru a controla din umbră România după ce mandatul său de la Cotroceni va expira.

5 afișări
Imaginea articolului Planul secret al lui Băsescu

Planul secret al lui Băsescu

Mugur Isărescu şi Mihai Tănăsescu sunt consideraţi, mai nou, a fi perechea de "aşi" ascunsă în mâneca preşedintelui, pentru viitoarele alegeri.Longevitatea lui Emil Boc în funcţia de premier îi miră şi azi pe mulţi. Explicaţia general acceptată se referă la obedienţa manifestată de actualul prim-ministru faţă de Traian Băsescu. Chiar şi aşa fiind, este clar pentru toată lumea, inclusiv pentru şeful de la Cotroceni, că un alt premier trebuie identificat din timp, din moment ce alegerile din 2012 bat deja la uşă.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici