Pleacă Nokia. Care sunt efectele

După trei ani şi şapte luni de când au început producţia de telefoane la Jucu, în judeţul Cluj, în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro, finlandezii de la Nokia au anunţat ieri că vor închide fabrica din România. Motivul? „Unităţile de producţie de mare volum din Asia oferă o mai bună scară a operaţiunilor şi beneficii de proximitate", au explicat reprezentanţii Nokia.

12 afișări
Imaginea articolului Pleacă Nokia. Care sunt efectele

Pleacă Nokia. Care sunt efectele

În urma acestei decizii, parte a unui program de eficientizare şi reducere a costurilor, aproape 2.200 de persoane îşi vor pierde locul de muncă. "Vor fi disponibilizaţi 1.956 de angajaţi. Pe lângă aceştia, mai sunt alte 200 de persoane, pe partea de servicii externalizate", a precizat Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene de Ocuparea a Forţei de Muncă Cluj.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici