PNL si PSD sint aliate prin firmele lui Dan Andronic

Tariceanu si Geoana au aceiasi consultanti politici. Partenerul de afaceri al lui Dan Andronic, Radu Enache, a devenit strategul social democratilor in campania europarlamentara.

1 afișare
Imaginea articolului PNL si PSD sint aliate prin firmele lui Dan Andronic

PNL si PSD sint aliate prin firmele lui Dan Andronic

Noul strateg electoral al PSD este Radu Enache. Actionar, administrator si director al Multimedia Political Communication (MPC), Enache este considerat mina dreapta a lui Dan Andronic - actionarul majoritar al firmei care este angajata pe baza de contract ca strateg al PNL si al premierului Tariceanu. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Radu Enache detine 10% din actiunile MPC, in timp ce Dan Andronic detine 60%, prin intermediul DA Communication&Media, detinuta 100% de sora lui, Roxana Andronic. Enache este si administratorul MPC, iar pe pagina de Internet a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, acolo unde este lector, Enache se prezinta ca director al MPC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici