Poetul Adrian Păunescu suspendat între viaţă şi moarte » Inima tremură, imnurile continuă

Personaj iubit şi detestat deopotrivă, Păunescu, 67 de ani, a născut, prin talentul său, două dintre cele mai frumoase cîntece din fotbalul românesc: imnurile Universităţii Craiova, echipa de suflet, şi cel al Rapidului.

4 afișări
Imaginea articolului Poetul Adrian Păunescu suspendat între viaţă şi moarte » Inima tremură, imnurile continuă

Poetul Adrian Păunescu suspendat între viaţă şi moarte » Inima tremură, imnurile continuă

El a fost legat de sport şi prin alte episoade celebre, precum revenirea lui Hagi la echipa naţională de acum 11 ani. Acum, se află în stare critică la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. La închiderea acestei ediţii doctorii erau rezervaţi în privinţa oricărei prognoze.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici