Poliţia pune stop la amenzi şi la cătuşe

Fără patrule pe străzi, fără amenzi pentru şoferii indisciplinaţi sau pentru cei care tulbură ordinea publică, fără audieri în dosare penale. Pe scurt, muncă puţină, pe măsura salarizării, urmată, neapărat, de un val de procese. Asta pregătesc poliţiştii, începând de luni, spre bucuria infractorilor care vor fi ignoraţi dacă victimele nu-i vor reclama la numărul de urgenţă 112.

6 afișări
Imaginea articolului Poliţia pune stop la amenzi şi la cătuşe

Poliţia pune stop la amenzi şi la cătuşe

La baza acestui protest fără precedent stau nu doar reducerile salariale şi lipsa resurselor, ci şi noile grile de salarizare cuprinse în proiectul Legii unitare, "în lucru" la Ministerul Muncii. Potrivit acesteia, salariile şefilor ar urma să fie de trei ori mai mari decât cele ale ofiţerilor şi agenţilor fără funcţii.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici