Politicienii-sindicalisti isi fac campanie pe spatele grevistilor

Catalin Croitoru, Liviu Pop si Mircea Ciocan sunt doar numele cåtorva lideri sindicali care vor candida pentru un mandat de parlamentar la alegerile din acest an. Coincidenta face ca organizatiile sindicale din care cei trei fac parte sa fie angrenate, in aceste zile, in ample actiuni de protest, astfel incåt respectivii sunt nevoiti ori sa se imparta intre campania electorala si actiunile sindicale, ori sa renunte la una dintre ipostaze, ori sa joace rol dublu.

1 afișare
Imaginea articolului Politicienii-sindicalisti isi fac campanie pe spatele grevistilor

Politicienii-sindicalisti isi fac campanie pe spatele grevistilor

Includerea in esaloanele fruntase ale partidelor a liderilor de sindicat s-ar putea datora nu numai aptitudinilor politice de care dau dovada, ci, mai ales, influentei pe care acestia o au in råndul maselor de sindicalisti.Conexiunile dintre varfurile miscarii sindicale si clasa politica ies din ce in ce mai mult in evidenta, mai ales atunci cand interesele o cer. Pe fondul campaniei electorale care se deruleaza in prezent, mai multe confederatii sindicale anunta ample actiuni de protest. Printre protestatari se numara sindicalistii din  invatamant, cei din Administratia Publica, cat si cei din sanatate.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici