Politicile economice socio-liberale ale lui Tăriceanu prăbuşesc economia

Puternicele convulsii în care a fost aruncată mult prea încercata economie mioritică în ultimele săptămâni m-au determinat, ca pe oricare analist, să scormonesc prin noianul de ordonanţe de urgenţă, legi şi statistici, în căutarea cauzelor dezastrului.

1 afișare
Imaginea articolului Politicile economice socio-liberale ale lui Tăriceanu prăbuşesc economia

Politicile economice socio-liberale ale lui Tăriceanu prăbuşesc economia

Concluziile nu sunt deloc îmbucurătoare, iar viitorul nu sună bine nicidecum. Fragilul echilibru pe care "duduia economie" îl atinsese în ultimii şase-şapte ani riscă să fie făcut praf de o guvernare aproape monocoloră (UDMR putând fi considerat doar paravan de interese), cu sprijin politic dubios şi "abscons", oferit din umbră de către eternul PSD.  De parcă nu ar fi fost de ajuns licitaţiile de pomină care au făcut să se vândă tiraje de milioane de exemplare ale presei scrise, măsurile de politică salarială şi fiscală ale cabinetului Tăriceanu II frizează atât regulile de bază ale economiei, cât şi limita bunului simţ. Într-o disperare fără margini, gonit de spectrul ajungerii în ingrata situaţie a PNŢCD, din 2000, premierul-preşedinte de partid uită cu totul şi de curentul politic pe care ar trebui să-l reprezinte, cât şi de interesele celor care l-au trimis să îi reprezinte .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici