Poliţiştii au ridicat în grad vinul ministrului Nica

La trei săptămâni după ce Dan Nica a devenit ministru de Interne, Poliţia a efectuat cea mai mare razie printre producătorii de vin falsificat din Vrancea, judeţ în care familia ministrului are o firmă de vinificaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţiştii au ridicat în grad vinul ministrului Nica

Poliţiştii au ridicat în grad vinul ministrului Nica

Aproape două milioane de litri de alcool au confiscat poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR, în judeţul Vrancea, unde ministrul de Interne are o fabrică de vin, o mică afacere de familie. Mai exact, 1.322.000 de litri de vin, 405.000 litri de băuturi de fermentaţie liniştită şi 11.000 de litri de băuturi tip Florio şi Bitter Fernet susceptibile de a fi contrafăcute. 52 de puncte de lucru au fost luate la puricat şi au fost întocmite 16 dosare penale pentru evaziune fiscală şi falsificare sau substituire de vinuri ori alte băuturi.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici