Poliţiştii lui Blaga se tratează cu whisky şi coniac

Ministerul de Interne a demarat procedurile pentru achiziţionarea prin licitaţie de sticle de whisky, coniac şi gin pentru unităţile de odihnă şi agrement ale instituţiei din Predeal, Braşov şi Mamaia folosite de propriii angajaţi, astfel de achiziţii fiind efectuate regulat şi în anii anteriori.

8 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii lui Blaga se tratează cu whisky şi coniac

Poliţiştii lui Blaga se tratează cu whisky şi coniac

Conform unui anunţ de licitaţie lansat de minister, vor fi cumpărate cantităţi de whisky Ballantines, Johnnie Walker, Jack Daniels, Teachers, J.B., Grant's, Chivas Regal, coniac Alexandrion, Jidvei şi Metaxa, gin Wembley şi Beefeater, data limită de depunere a ofertelor fiind stabilită pentru sfîrşitul acestei săptămîni. Sticlele de alcool vor fi livrate la depozitul MAI din Bucureşti şi unităţile de odihnă ale ministerului din Predeal, Braşov şi Mamaia.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici