Polul căldurii, Bucureşti 2007

Fierbinţeala Europei s-a mutat în această vară la Bucureşti. În perioada valului de foc dintre 16 şi 25 iulie 2007, când s-a instituit codul roşu, capitala României a fost prima în topul capitalelor europene unde s-au înregistrat valori termice foarte ridicate. Cu o medie de 40,3 grade Celsius, "Micul Paris" a fiert mai bine de o săptămână.

1 afișare
Imaginea articolului Polul căldurii, Bucureşti 2007

Polul căldurii, Bucureşti 2007

În Europa, canicula din vara acestui an a atins doar Peninsula Balcanică şi sudul Italiei, dar în mai mică măsură decât în România. Grecia, Bulgaria şi Serbia au avut şi ele temperaturi comparabile cu cele din ţara noastră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici