Ponta, mai stalinist ca Iliescu, vrea ca TVR să răspundă la comenzile PSD

Departe de a fi un om politic cu vocaţie, rămånånd doar la statutul de veşnic asistent şi executant al combinatorului Adi Năstase, palida reflecţie a stångii romåneşti, liderul PSD Victor Ponta, a mai găsit un motiv pentru a-şi arăta puerilitatea politică şi angajarea în lupte sterile, fără nicio legătură cu viitorul Romåniei pentru care se bate cu pumnul în piept în fiecare zi.

3 afișări
Imaginea articolului Ponta, mai stalinist ca Iliescu, vrea ca TVR să răspundă la comenzile PSD

Ponta, mai stalinist ca Iliescu, vrea ca TVR să răspundă la comenzile PSD

Pe noul urmaş al lui Ilici Iliescu şi Adi Năstase l-a apucat "naţionalismul feroce", mai mult un zvåc adolescentin combinat cu populism deşanţat care să îi mai aducă două puncte de rating în urma "canibalizării" unei mici părţi din electoratul de dreapta. "Che Guevara" Ponta s-a gåndit că nici moartea colegului său de partid nu ar fi un prilej neglijabil să îşi arate colţii proaspăt ascuţiţi de fierarii bătråni ai PSD-ului.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici