Posta iese la drumul mare

Posta Romana detine prin lege dreptul de serviciu universal, fapt ce ii permite sa majoreze tarifele dupa bunul plac si sa anunte, pur si simplu, noile preturi. Intentia companiei este ca pana in luna noiembrie 2008 sa majoreze aceste tarife cu 100%. In lipsa unui control din partea Consiliului Concurentei, oficialii companiei au decis ca prima treapta de majorare sa fie de 60%, aplicata de la 1 august.

1 afișare
Imaginea articolului Posta iese la drumul mare

Posta iese la drumul mare

Potrivit presedintelui ARMAD, Serban Goran, cifra de afaceri in industria de marketing direct din Romania a fost, in 2006, de 20 milioane de euro, din care pe sectorul postal, 7 mil. euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici