Povestea bătrânei ridicate cu tot cu maşină

O bătrână de aproape 90 de ani din Târgovişte, Georgeta Mihăilescu, a fost luată pe sus, miercuri, cu tot cu maşina în care se afla, şi purtată - cale de doi kilometri, pe o platformă auto - până la capătul oraşului, unde sunt depozitate automobilele ridicate de pe domeniul public.

14 afișări
Imaginea articolului Povestea bătrânei ridicate cu tot cu maşină

Povestea bătrânei ridicate cu tot cu maşină

Timp de o oră şi jumătate, a fost ţinută în autoturism cu uşile închise, funcţionarii firmei care prestează serviciul ridicării maşinilor parcate neregulamentar în Târgovişte, nesinchisindu-se de prezenţa ei.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici