Povestea din spatele majorarii TVA

Surse democrat-liberale au relatat că şeful statului le-a cerut încă de joi seara premierului Emil Boc şi ministrului Finanţelor Sebastian Vlădescu să facă simulări de reducere a deficitului bugetar, plecând de la ipoteza că pensiile nu vor putea fi reduse cu 15 la sută.

10 afișări
Imaginea articolului Povestea din spatele majorarii TVA

Povestea din spatele majorarii TVA

"Faceţi-vă nu numai un plan B, dar şi unul C. Puneţi pe hârtie proiectele de lege", ar fi spus Băsescu, conform surselor citate. Preşedintele ar fi spus că, de această dată, lasă decizia exclusiv la latitudinea guvernului şi că nu va fi el cel care va face alegerea.

Citste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici