Povestea legii care încurajează statul degeaba

Politicienii au legiferat indemnizaţii pe viaţă pentru revoluţionari sub motivaţia halucinantă că aceştia „nu s-au putut adapta în tranziţie“. Revoluţionarii ne costă peste o sută de milioane de euro anual. 2 miliarde de euro de la buget a înghiţit până acum, în 21 de ani, „gaura neagră“ a revoluţionarilor.

8 afișări
Imaginea articolului Povestea legii care încurajează statul degeaba

Povestea legii care încurajează statul degeaba

Începând cu 18 decembrie 1990, data la care a fost promulgată Legea 42 (prima lege a recunoştinţei faţă de participanţii la Revoluţie), beneficiile acordate revoluţionarilor au crescut de la o campanie electorală la alta, ajungând în prezent să sugrume bugetul de stat cu peste 100 de milioane de euro pe an.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici