Preacinstitul Negoiţă a făcut-o din peniţă!

Evident, anveloparea blocurilor era par­te integrantă din măreaţa campanie a Par­ti­du­lui Democrat Liberal, referitoare la reabili­ta­rea termică a blocurilor de pe vremea lui Ceau­şescu.Toată operaţiunea urma să fie co­or­do­na­tă la nivel naţional de un alt preacinstit minis­tru, Vasile Blaga, desemnat între timp să re­abi­li­te­ze şi Ministerul Administraţiei şi Internelor!

2 afișări
Imaginea articolului Preacinstitul Negoiţă a făcut-o din peniţă!

Preacinstitul Negoiţă a făcut-o din peniţă!

Nu­mai că opera politică de binefacere socială s-a transformat rapid într-un scenariu de afacere grosolană. În iunie 2009, Primăria Sectorului 3, condu­să de preacinstitul Liviu Negoiţă, a redactat un ca­iet de sarcini pentru o licitaţie. Do­cu­men­taţia de atribuire e o mostră de scena­riu inteligent în ma­te­rie de tunuri financiare. În primul rând, ea se re­feră la reabilitarea termică a blocurilor din sec­to­rul 3 pe perioada 2009-2013 şi se bazează pe Ordonanţa de Ur­gen­ţă nr. 18 din 4 martie 2009. În martie - or­do­nanţa de urgenţă a guvernului, în iunie a fost numită o comisie de evalua­re, iar în iulie s-au deschis ofertele.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici