Preafericitul Patriarh Daniel, icoana lui Audi A8

Patriarhia Română a primit din partea Porsche România o superlimuzină Audi A8 pentru deplasările oficiale ale Patriarhului Daniel.

4 afișări
Imaginea articolului Preafericitul Patriarh Daniel, icoana lui Audi A8

Preafericitul Patriarh Daniel, icoana lui Audi A8

Înţelegerea datează din 2007 şi se va extinde până în 2010, ceea ce înseamnă că Preafericitul Părinte va avea la dispoziţie una dintre cele mai luxoase limuzine nemţeşti, o maşină care face parte din flota oficială a mai multor şefi de stat şi de guvern, printre care şi a celor din Austria, Germania, Argentina sau Portugalia.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici