Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, împarte banii publici cu Vîntu

Degeaba s-a supărat premierul Emil Boc pe dezinformările pe bandă rulantă date zilnic la Realitatea TV, atåta vreme cåt pedelişti de frunte finanţează generos afacerile lui Vîntu. La acest capitol se detaşează vizibil preşedintele CJ Dåmboviţa, Florin Popescu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte PD-L.

5 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, împarte banii publici cu Vîntu

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, împarte banii publici cu Vîntu

Generos din fire, mai ales cu propria clientelă şi cu SOV&co., Florin Popescu a dat, la începutul anului, nu mai puţin de un milion de euro, din banii contribuabililor să ne înţelegem, către SC The Money Channel Consulting SRL, o firmă ce gravitează în constelaţia controversată a lui Vîntu. Milionul de euro reprezintă contravaloarea a trei contracte încheiate de CJ Dåmboviţa în 16 februarie 2010 cu SC The Money Channel Consulting SRL, pentru "reconstrucţie ecologică forestieră" la Bezdead, Conţeşti şi Runcu, după cum dezvăluie cotidianul local "Jurnal de Dåmboviţa".

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici