Presupusul amant al Amaliei Năstase e puţin căsătorit

Ilie şi Amalia Năstase au încercat, prin scrisoarea deschisă în care anunţau divorţul, să înăbuşe din faşă orice comentariu pe marginea separării lor.

8 afișări
Imaginea articolului Presupusul amant al Amaliei Năstase e puţin căsătorit

Presupusul amant al Amaliei Năstase e puţin căsătorit

Dar n-au făcut decît să deschidă robinetul cu tot felul de comentarii şi informaţii "din casă". Aşadar, prietenii "de bine" ai celor doi au început să lanseze la doar cîteva ore de la anunţarea divorţului informaţia că tînăra Amalia are amant şi acesta ar fi motivul destrămării familiei Năstase. Se pare că bărbatul care i-a sucit minţile doamnei încă Năstase este chiar asociatul acesteia, Răzvan Mihai Vasilescu.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici