Preţul gazelor, în pericol de explozie

Dacă tarifele la gaze nu vor creşte treptat, populaţia va suferi mai târziu un şoc al preţurilor, spune Frank Hajdinjak, şeful E.ON România. România este extrem de atractivă pentru investitorii străini, însă politicile guvernamentale incoerente diminuează acest avantaj, crede oficialul E.ON.

6 afișări
Imaginea articolului Preţul gazelor, în pericol de explozie

Preţul gazelor, în pericol de explozie

După mai mulţi ani în care tarifele reglementate la gaze au fost ţinute în jos de perioadele electorale succesive, a venit momentul ca preţurile să ţină cont de realităţile economice de pe piaţa energetică. "Gazele din import s-au scumpit semnificativ, cu 15% în primul trimestru faţă de ultimul trimestru din 2009, iar pentru restul anului aşteptăm o nouă creştere de 10-15%", a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, într-un interviu acordat ziarului "Adevărul".


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici