Preţuri umflate cu pompa de benzină

În 2012, accizele vor fi calculate luând în considerare un curs de 4,3001 lei/ euro, anunţat, ieri, de Banca Centrală Europeană (BCE). Acest nivel este cu 0,8% mai mare faţă de cel luat în calcul pentru calcularea accizelor, anul acesta: 4,2655 lei/euro.

3 afișări
Imaginea articolului Preţuri umflate cu pompa de benzină

Preţuri umflate cu pompa de benzină

Nivelul accizei în lei este stabilit, potrivit Codului Fiscal, prin transformarea sumelor exprimate în echivalent euro, pe baza cursului de schimb valutar anunţat de BCE în prima zi lucrătoare a lunii octombrie din anul precedent.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici