Prima seară de Ligă, ultima noapte la Steaua

Hagi a debutat ca antrenor miercuri seară, la Praga, iar ieri dimineaţa a luat decizia de a renunţa la post din cauza presiunii lui Gigi Becali . "Am făcut un meci bun, am fi meritat mult mai mult decît o înfrîngere", a spus Hagi la conferinţa de presă de după meciul cu Slavia Praga. Era debutul său în Liga Campionilor, însă pe întreaga durată a şederii lui în capitala Cehiei, Hagi n-a fost în apele lui. A stat tot timpul retras, a părut îngîndurat şi chiar resemnat. Chiar şi înaintea meciului, a stat minute bune rezemat de o pancartă cu Champions League, privind în gol.

1 afișare
Imaginea articolului Prima seară de Ligă, ultima noapte la Steaua

Prima seară de Ligă, ultima noapte la Steaua

S-a întors cu echipa şi, la ora 3 dimineaţa, s-a despărţit de jucători pe aeroportul Henri Coandă. Nu le-a spus ca altă-dată "ne vedem la antrenament". S-a culcat în jurul orei 4:45, însă s-a trezit după numai 3 ore. L-a sunat continuu pe Becali, însă acesta nu i-a răspuns la telefon. I s-a spus că Gigi încă nu s-a trezit, dar realitatea era alta. A explicat-o chiar Becali: "Am văzut apelurile lui Gică, însă n-am vrut să-i răspund. Mi-era jenă, presimţeam că vrea să-şi dea demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici