Prime ULUITOARE pentru jucătorii lui Poli, dacă iau titlu! Cum să încasezi aproape două salarii într-un sezon

Fotbaliştii timişoreni nu au mai luat prime de joc de două sezoane, dar dacă devin campioni, se pot îmbogăţi substanţial. Acesta este motivul pentru care patronul lui Poli se aşteaptă la rezultate pozitive în următoarele săptămâni.

4 afișări
Imaginea articolului Prime ULUITOARE pentru jucătorii lui Poli, dacă iau titlu! Cum să încasezi aproape două salarii într-un sezon

Prime ULUITOARE pentru jucătorii lui Poli, dacă iau titlu! Cum să încasezi aproape două salarii într-un sezon

"În anii trecuţi am pierdut campionatul pe mâna noastră, precedentele nu mă fac să am încredere, dar eu mă refer la prezent. Nu cred că jucătorii îşi mai permit să le ia cineva banii de sub nas. Ei au puterea să câştige acest titlu. Ar fi numai din vina lor dacă nu vor câştiga campionatul. Contează foarte mult pentru ei şi pentru familiile lor să încaseze aceşti bani!", a declarat Iancu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici