Primii noua bogati ai Bursei, mai “saraci” cu 650 mil. euro

Primii noua oameni de afaceri de la bursa au pierdut in ultimele noua luni aproape 650 mil. euro, ajungand la 450,67 mil. euro, in conditiile in care pietele de capital au avut pierderi puternice, ca urmare a crizei financiare de pe pietele globale.

1 afișare
Imaginea articolului Primii noua bogati ai Bursei, mai “saraci” cu 650 mil. euro

Primii noua bogati ai Bursei, mai “saraci” cu 650 mil. euro

Cei mai bogati oameni de la bursa mai au actiuni in companiile listate in valoare de doar 450,67 mil. euro, averile de pe bursa ale celor mai importanti noua manageri luati in calcul de Business Standard fiind taiate din iulie si pana acum, cu valori cuprinse intre 50% si 71%.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici