Primul război între Băsescu şi baronii PSD

La nici 24 de ore după ce a semnat decretul de numire în funcţia de ministru pentru Liviu Dragnea, Traian Băsescu a avut ieri ocazia să-şi exprime prima nemulţumire provocată de acesta. Preşedintele a întors din drum coloana oficială care îl purta către ceremonia de instalare în funcţie a noului ministru, după ce a văzut că, la adunarea care trebuia să fie oficială şi fără mare pompă, Liviu Dragnea chemase peste 200 de şefi de Consilii Judeţene, primari de municipii (în majoritate ai PSD) şi şefii de Poliţie din teritoriu.

1 afișare
Imaginea articolului Primul război între Băsescu şi baronii PSD

Primul război între Băsescu şi baronii PSD

Preşedintele Traian Băsescu nu a mai mers la ceremonia de învestire a lui Liviu Dragnea la MAI pentru că acesta a invitat prea mulţi politicieni, în condiţiile în care evenimentul trebuia să fie unul „sec“ şi „perfect instituţional“, a precizat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, la câteva ore după eveniment, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Palatul Cotroceni.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici