Pro TV s-a suparat ca Sirbu e Pirvu

In urma unor "defectiuni" destul de grave in masurarea audientelor efectuata de TNS - AGB International, postul Antena 1 a depus o somatie catre TNS - AGB si o plingere penala la Procuratura. Cazul a fost comentat in presa interna si internationala. Basicati de articolele aparute, dar si de pamfletele lansate in eter de Mircea Badea ("In gura presei") si Dan Capatos ("Dimineata devreme"), cei de la Pro TV s-au dus cu jalba-n protap la CNA, pentru a reclama Antena 1.

1 afișare
Imaginea articolului Pro TV s-a suparat ca Sirbu e Pirvu

Pro TV s-a suparat ca Sirbu e Pirvu

Spicuim din "Sesizarea" impanata cu greseli de ortografie: "Realizatorul Mircea Badea, (virgula intre subiect si predicat) a prezentat in direct `o poveste de pe Marte`, in care un personaj, `Pirvu, extrem de arogant si smecher`, s-a imprietenit cu `directorul de la masuratorile de audienta TV de pe Marte`. In urma raportarii defectuoase a indicilor de audienta, datorata (corect ar fi fost: cauzata de) defectarii unui server, personajul `Pirvu` ar fi pierdut o suma de doua milioane, iar directorul de la masuratori i-a promis: `vei cistiga trei milioane, ma ocup!`. Este evident faptul ca realizatorul emisiunii se referea la domnul Adrian Sirbu - `Pirvu` si la postul de televiziune Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici