Probă de Bac în Elveţia: şapte zile la muncă în România

Unsprezece elevi ai uneia dintre cele mai scumpe şcoli din lume, Institutul LeRosey din Elveţia, sunt voluntari la Beiuş în cadrul unui program fără de care nu ar putea absolvi liceul. Adolescenţii au la dispoziţie o săptămână să ridice o casă pentru o familie săracă de rromi din Beiuş. Proiectul le va aduce calificativul necesar pentru înscrierea la Bac-ul internaţional.

6 afișări
Imaginea articolului Probă de Bac în Elveţia: şapte zile la muncă în România

Probă de Bac în Elveţia: şapte zile la muncă în România

Au doar 17 ani. Au plecat de acasă, din ţări precum Franţa, Belgia, Korea, Norvegia, SUA, Rusia sau Canada să studieze la una dintre cele mai prestigioase şcoli din lume, Institut Le Rosey din Rolle, Elveţia. Acum, se află pentru o săptămână în România, într-un orăşel unde învaţă să construiască o casă din temelii, prin intermediul organizaţiei Habitat pentru Umanitate.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici