"Proful online" ţine lecţii de matematică în stupină şi le pune pe blog

La 60 de ani, profesorul Ioan Ursu din Bacău are videoblog. Postează acolo lecţii de matematică pentru bac. Se filmează singur în stupină, printre albine, în plin câmp, lângă un grajd. În 2008 l-au dat afară din şcoală fiindcă filma orele. Acum, proful online vrea să popularizeze noua metodă de predare.

8 afișări
Imaginea articolului "Proful online" ţine lecţii de matematică în stupină şi le pune pe blog

"Proful online" ţine lecţii de matematică în stupină şi le pune pe blog

Îmbrăcat în salopetă albă de sus până jos, cu masca de albine pe faţă, stă în mijlocul câmpului şi zâmbeşte: "Bună ziua, dragilor, şi bun găsit la întâlnirea cu proful online". Aşa, mascat, stă cu spatele la tabla de şcoală şi cu faţa la camera de filmat cu trepied. De departe dacă-l vezi te cam sperii, zici că-i vreun extraterestru din filme.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici