PROGNOZELE GUVERNULUI: O INUNDAŢIE CA ÎN 2008 VINE LA 150 DE ANI, UNA CA ÎN 2010 APARE O DATĂ LA 200 DE ANI

Comuna Săuceşti, Bacău, pare că se inundă de fiecare dată din cauza unor anomalii statistice. În 2008, Siretul a venit cu 2.670 mc/s - un debit care, conform sta­tisticilor, apare o dată la 150 de ani. De aceea, prin două HG, Guvernul a alocat 125.000 de euro pentru repararea digului spart şi supraînălţarea lui cu 20 de centimetri.

5 afișări
Imaginea articolului PROGNOZELE GUVERNULUI: O INUNDAŢIE CA ÎN 2008 VINE LA 150 DE ANI, UNA CA ÎN 2010 APARE O DATĂ LA 200 DE ANI

PROGNOZELE GUVERNULUI: O INUNDAŢIE CA ÎN 2008 VINE LA 150 DE ANI, UNA CA ÎN 2010 APARE O DATĂ LA 200 DE ANI

Numai că în 2010 Siretul a intrat iar în comună, venind cu un debit pe care statistica îl consideră posibil o dată la 200 de ani, adică 2.884 mc/s, după cum puteţi citi aici. Preşedintele Băsescu a vizitat de două ori localitatea, sâmbătă şi duminică, a doua oară întorcându-se pentru a-i pune la punct pe sinistraţii care strigau că primarul şi consilierii au furat banii pentru diguri. "Încetaţi să minţiţi. Nu! Nu vă mai ascult pentru că minţiţi! Am închis subiectul. Toţi cu asta umblaţi în gură de ieri, numai asta spuneţi: că vă fură primarul, că vă fură consilierii. Nu v-a furat nimeni, că nu a avut ce fura", i-a spus el unei local­nice.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici