Programul „Rabla“ s-a rablagit de tot

Programul de reînnoire a parcului auto naţional a demarat anul acesta aproape identic cu cele din anii 2009 şi 2010, adică poticnit.

6 afișări
Imaginea articolului Programul „Rabla“ s-a rablagit de tot

Programul „Rabla“ s-a rablagit de tot

După cum susţin oficialii, în numai două luni, s-au casat 50.000 de maşini mai vechi de zece ani, de parcă posesorii rablelor ar fi aşteptat startul la coada Remat încă înainte de a se finaliza programul pe anul trecut şi asta numai pentru a se asigura că vor prinde un loc în lista celor 190.000 de "norocoşi" (cifră trasă la indigo în statisticile Administraţiei Fondului pentru Mediu aferentă programului "Rabla" 2009 şi 2010).

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici