Proprietarul RCS&RDS, Zoltan Teszari, al doilea miliardar al Romaniei

Listarea grupului telecom RCS&RDS la Londra va scoate la lumina al doilea miliardar al Romaniei - Zoltan Teszari, 37 de ani, principalul actionar al grupului. Primul miliardar al Romaniei este omul de afaceri Ion Tiriac.

1 afișare
Imaginea articolului Proprietarul RCS&RDS, Zoltan Teszari, al doilea miliardar al Romaniei

Proprietarul RCS&RDS, Zoltan Teszari, al doilea miliardar al Romaniei

Conform mai multor surse de pe piata de investitii, grupul RCS&RDS valoreaza intre 1,5 si 2 mld. $ daca se iau in considerare proiectiile financiare pe 2007 si perspectivele de dezvoltare pe anii urmatori. Exista si estimari mai optimiste care indica o valoare a grupului telecom de peste 2,5 miliarde dolari (aproape 2 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici