Propunerea lui Adrian Nastase

…Din punctul meu de vedere, dezbaterea care conteaza nu este despre motiune, ci despre viitorul PSD ca partid si ca alternativa pentru Romania. Fiindca trebuie sa constatam, cu tristete, ca PSD nu mai are forta de altadata. Nu mai vine cu actiuni care sa fie raspunsuri la nevoile si dorintele unor categorii sociale importante. De aici deriva, cred, si defectul motiunii actuale. Fiindca ea pare, mai degraba, un efect al dorintei unora de a transa probleme personale …”

1 afișare
Imaginea articolului Propunerea lui Adrian Nastase

Propunerea lui Adrian Nastase

“…Din pacate, dupa 2004, am cazut si noi in capcana intinsa de Traian Basescu intregii societati romanesti si am instaurat conflictul ca regula…”
“…Acuzatiile de coruptie sunt arme politice utilizate foarte eficient impotriva PSD…”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici