Protest pentru salarii de bun-simţ

Profesorii au ieşit în stradă marţi, de Ziua Mondială a Educaţiei, spunând că le-a ajuns cuţitul la os şi că nu mai pot preda în România pe salarii de femei de serviciu.

1 afișare
Imaginea articolului Protest pentru salarii de bun-simţ

Protest pentru salarii de bun-simţ

Cu aceleaşi urări "de bine" pentru Guvern şi pentru preşedinte, "Să muriţi bine!", "De-mi-si-a!" sau "Jos Gu-ver-nul", în Piaţa Victoriei din Capitală au manifestat peste 5.000 de membri ai Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), iar câteva sute de cadre didactice din Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) şi din Federaţia "Spiru Haret" au protestat în faţa Palatului Cotroceni.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici