Provizioanele au sters castigul Bancii Transilvania in T4

Banca Transilvania, cea mai mare banca cu capital privat romanesc plasata in Top 10, in functie de active, a realizat in ultimul trimestru al anului trecut un profit net de numai 1,6 mil. lei (435.000 de euro), in conditiile in care banca a constituit provizioane de 81 mil. lei (22 mil. euro), doar in T4.

1 afișare
Imaginea articolului Provizioanele au sters castigul Bancii Transilvania in T4

Provizioanele au sters castigul Bancii Transilvania in T4

Profitul pe intregul an al bancii se ridica la 398,23 mil. lei (108,1 mil. euro), in crestere cu 17% comparativ cu anul precedent. Mai mult de jumatate din profit a venit din vanzarea participatiei detinute la Asiban, de 25%, din care banca a incasat 62 mil. euro.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici