Proxenetismul din televiziuni

Pentru că noul trend se împotriveşte piţipoancelor de plastic, topurile celor mai sexi făpturi au fost înlocuite cu topurile fetelor cuminţi. Bendeac, un mare făcător de clasamente, a notat pe blogul personal care sînt primele zece femei cuminţi din showbizul autohton.

6 afișări
Imaginea articolului Proxenetismul din televiziuni

Proxenetismul din televiziuni

"Mulţi dintre voi nu-şi imaginează proporţiile proxenetismului în televiziune! Mulţi nici n-ar crede că, de exemplu, majoritatea asistentelor din diferite emisiuni (devenite celebrităţi!) sînt, de fapt, prostituate de lux ce se folosesc de apariţiile TV şi de presa tabloidă ca să-şi crească preţul pe noapte. Unele nu se opresc aici. De ochii lumii se şi cuplează cu cîte cineva, uneori extrem de important (…), pentru a creşte preţul şi mai mult.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici