„PSD nu poate castiga decat in echipa!”

„Indiferent de discutiile purtate in contradictoriu, faptul ca exista o decizie majoritara comuna, in sensul jocului in echipa, este un lucru foarte bun pentru PSD. Mizele electorale succesive care stau in fata partidului sunt extrem de importante si ca atare, pentru a reveni la guvernare, partidul are nevoie de coeziune, strangerea randurilor si promovarea unor programe clare de stanga. Sa fie clar: PSD nu poate castiga decat in echipa", a declarat Titus Corlatean.

1 afișare
Imaginea articolului „PSD nu poate castiga decat in echipa!”

„PSD nu poate castiga decat in echipa!”

De altfel, PSD a mai trecut prin perioade dificile si a stiut sa revina mereu in prima linie”, a precizat in interviul acordat “ Cronicii Romane “, secretarul general al PSD, Titus Corlatean.El mai vorbeste despre refuzul presedintelui Basescu de a promulga legea pensiilor, de obiectivele partidului la europarlamentare, dar si de demisia vicepresedintelui PSD, Vasile Dancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici