PSD si mrejele duplicitatii partidelor de dreapta

Viitoarea coalitie de guvernare. Viitorul Executiv. Viitorul Parlament. Campania pentru locale isi traieste ultimele zile. Cartile sunt deja facute, fiind foarte greu ca in acest interval sa se mai produca mutatii semnificative in optiunile electoratului.

4 afișări
Imaginea articolului PSD si mrejele duplicitatii partidelor de dreapta

PSD si mrejele duplicitatii partidelor de dreapta

Rezultatele sunt definitorii pentru a trasa noua harta administrativ-politica din teritoriu a Romaniei anilor 2008 - 2012. Dupa anuntarea rezultatelor la locale vor incepe negocierile pentru parlamentare, pentru viitoarea coalitie postelectorala. PSD, PD-L si PNL vor ramane principalii actori politici si dupa 1 iunie.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici