PSD-ul, pus pe dric de clanul Geoană

Se ascute lupta de clasă în PSD. Marea confruntare face deja victime - Năstase s-a retras mai alaltăieri scårbit de manevrele puse la cale la sediul Fundaţiei Renaşterea de clanul Geoană. Ieri, Iliescu spumega şi el de pe margine, se tăia în direct cu lama la vene, mai-mai să crape inima în el.

5 afișări
Imaginea articolului PSD-ul, pus pe dric de clanul Geoană

PSD-ul, pus pe dric de clanul Geoană

E clar, n-o mai duce mult. "Am decis să mă retrag din orice funcţie executivă şi de partid" - a spus ieri Iliescu, adăugånd că există două cauze principale ale retragerii sale: una de ordin statutar, iar cealaltă de ordin practic. Practic, ne aducem aminte că Iliescu a declarat cu ani în urmă că nu se va retrage din politică decåt cu picioarele înainte. Probabil că îşi simte sfårşitul.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici