Pune piciorul in prag!

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat, ieri, ca este momentul ca antrenorul stelist Gheorghe Hagi sa puna piciorul in prag in relatia tensionata pe care o are cu finantatorul Gigi Becali si sa-si arate autoritatea pe care i-o confera statutul de legenda a sportului românesc.

1 afișare
Imaginea articolului Pune piciorul in prag!

Pune piciorul in prag!

"Sa puna piciorul in prag! Hagi este o legenda, stie despre ce e vorba si trebuie sa-si arate autoritatea, pentru ca a muncit multi ani pentru a ajunge la acest statut. A ajuns aici prin munca, lumea il apreciaza foarte mult si cred ca este momentul sa puna piciorul in prag. Trebuie sa se ajunga cumva la o intelegere, ca toata lumea sa fie multumita, nu este bine sa existe ceea ce se intimpla acum. Valorile sint respectate, dar sint unii oameni care nu respecta anumite valori", a spus Nadia Comaneci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici