„Putem vorbi de antisemitism în România”

Actriţa Maia Morgenstern resimte faptul că românii nu îşi asumă istoria şi că elitele preferă pasivitatea la nivel social. De toate nenorocirile sunt „vinovaţi” ţiganii şi, cu puţină „bunăvoinţă”, şi evreii, crede actriţa Maia Morgenstern.

2 afișări
Imaginea articolului „Putem vorbi de antisemitism în România”

„Putem vorbi de antisemitism în România”

Ea spune că nici majoritarii şi nici minoritarii nu ştiu să-şi asume istoria, iar când vine vorba despre anumite subiecte sensibile, cum ar fi acuzaţia că „evreii au adus comunismul în România”, pe unii începe „să-i strângă pantofii”.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici