Puterea din umbră a lui Vasile Marica

Vasile Marica este şeful celui mai vechi sindicat din Finanţe. A preluat conducerea Sindicatului Naţional Vamal Unirea în 1995, la numai un an după ce a intrat în sistem. Din 1995, Vasile Marica a urcat vertiginos, ajungând să conducă prima şi cea mai mare organizaţie a funcţionarilor publici din România - Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe (FNSF).

6 afișări
Imaginea articolului Puterea din umbră a lui Vasile Marica

Puterea din umbră a lui Vasile Marica

Între timp, din aceasta s-au desprins trei organizaţii. Totuşi, conducerile Ministerului de Finanţe (MFP) le-au ignorat mereu, tratând numai cu sindicatul lui Marica. Federaţia Naţională a Sindicatelor Publice (FNSP) numără aproximativ 25.000 de membri, este a doua, ca număr, după organizaţia lui Marica şi are majoritate absolută într-o serie de instituţii subordonate MFP, precum Garda Financiară.

Citeste toata stiea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici