Racoritoarele «fara zahar» ii baga pe diabetici in spitale

Diabetologii au semnalat cresterea cazurilor de agravare a starii de sanatate a bolnavilor aflati sub tratament dupa consumul racoritoarelor „fara zahar”.

1 afișare
Imaginea articolului Racoritoarele «fara zahar» ii baga pe diabetici in spitale

Racoritoarele «fara zahar» ii baga pe diabetici in spitale

Dupa aparitia pe piata a produsului Coca Cola „Zero zahar”, diabeticii au consumat aceasta bautura racoritoare convinsi ca nu este daunatoare. Acestia au ajuns, in scurt timp, la spital cu glicemii uriase, care au reusit sa-i surprinda pe medici. Specialistii sustin ca bautura contine caramel, interzis diabeticilor. Totodata, sucurile fara zahar au in compozitie fructoza, care nu este recomandata bolnavilor. Specialistii cer firmelor care produc asemenea racoritoare sa inscriptioneze pe eticheta ca nu sunt recomandate diabeticilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici