Radarele fixe şi ilegale, suspendate în toată ţara

Încă din 24 aprilie, radarele fixe din întreaga ţară, cu excepţia celor de pe DN1, au fost suspendate de Inspectoratul General al Poliţiei Române. Autorităţile au luat această decizie ca urmare a sesizărilor făcute la Parchet de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice privind procedurile de atribuire a contractelor de achiziţie publică.

1 afișare
Imaginea articolului Radarele fixe şi ilegale, suspendate în toată ţara

Radarele fixe şi ilegale, suspendate în toată ţara

Practic, autorităţile locale au încheiat contracte cu două firme private din Cluj, care şi-au putut plasa radarele în toată ţara şi i-au amendat în voie pe toţi conducătorii auto care depăşeau viteza legală.

Citste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici