RADET alege sa piarda 4,4 milioane de euro

Licitatia organizata de RADET pentru cumpararea unui sistem automatizat de supraveghere a retelelor de termoficare a Capitalei a fost castigata de oferta cea mai scumpa si cu termenul de livrare cel mai mare.

1 afișare
Imaginea articolului RADET alege sa piarda 4,4 milioane de euro

RADET alege sa piarda 4,4 milioane de euro

Practic, conducatorii regiei bucurestene au dat cu piciorul unei solutii mai ieftine cu peste patru milioane de euro avansata de un grup de firme din care face parte si UTI, precum si variantei prezentate de multinationala Siemens, cu o experienta recunoscuta in domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici